Yüz Mezoterapisi
Yüz Mezoterapisi Nedir?
Yüz yaşlanmasında devrim olan yüz mezoterapisi ile, yaşınızı geriye atın. Cilt gençleştirme yani mezolifting yüz, boyundaki ince çizgilerin giderilmesi ve cildin genel olarak gençliğinin arttırılması sağlar.
Yüz mezoterapisi yapılan aslında en eski bilinirliği olan ve medikal estetiğin başlangıcı olan mezoterapi ile son sistem yeni ilaçların birleşmesi denilebilir.
Aslında yaşlanma denilen durum cilde belli hücrelerden salınan özel moleküllerin artık üretilemiyor olması ve kaslardaki gevşemeler böylelikle karşımızda nemini yitirmiş rengi solgunlaşmış kabalaşmış derin çizgileri artmış ve canlılığını yitirmiş sarkık bir cilt görüntüsü görünüyor.
Yüz mezoterapisi yapılan aslında en eski bilinirliği olan ve medikal estetiğin başlangıcı olan mezoterapi ile son sistem yeni ilaçların birleşmesi denilebilir. Aslında yaşlanma denilen durum cilde belli hücrelerden salınan özel moleküllerin artık üretilemiyor olması ve kaslardaki gevşemeler böylelikle karşımızda nemini yitirmiş rengi solgunlaşmış kabalaşmış derin çizgileri artmış ve canlılığını yitirmiş sarkık bir cilt görüntüsü görünüyor. İşte mezoliftingle hazırlanan özel formülize edilmiş ve bu formül standardize değildir sadece kişinin ihtiyacı olan özel karışımlar eklenir. Cilde tekrar nem renk kırışıklıklarda düzelme ama en önemlisi kas tonusunda artma sağlamasıdır. Tek seferde yapılan mezolifting uygulaması sonrası hasta uygulama koltuğundan kalkmadan yüzündeki değişiklikleri hissediyor özellikle boyun ve çene altındaki başarısı tartışılmaz.
Yüz Mezoterapisi İstanbul
Yapılan aslında en eski bilinirliği olan ve medikal estetiğin başlangıcı olan mezoterapi ile son sistem yeni ilaçların birleşmesi denilebilir. Aslında yaşlanma denilen durum cilde belli hücrelerden salınan özel moleküllerin artık üretilemiyor olması ve kaslardaki gevşemeler böylelikle karşımızda nemini yitirmiş rengi solgunlaşmış kabalaşmış derin çizgileri artmış ve canlılığını yitirmiş sarkık bir cilt görüntüsü görünüyor. İşte mezoliftingle hazırlanan özel formülize edilmiş ve bu formül standardize değildir sadece kişinin ihtiyacı olan özel karışımlar eklenir. Cilde tekrar nem renk kırışıklıklarda düzelme ama en önemlisi kas tonusunda artma sağlamasıdır. Tek seferde yapılan mezolifting uygulaması sonrası hasta uygulama koltuğundan kalkmadan yüzündeki değişiklikleri hissediyor özellikle boyun ve çene altındaki başarısı tartışılmaz. Lokal anestezik ürünlerle ağrı en aza indirgeniyor yaklaşık 20 dakika süren bir işlem.
Yüz Mezoterapisi Kimlere Uygulanır yada Uygulanmadığı Kişiler Var mıdır ?
Tabii ki burda standardize etmek yanlıştır alt sınır açısından yani 30 yaşında ama cildi deforme olmuş hastalarda uygulanabilir uygulama için aslolan kişinin cilt yaşıdır ama genellemek gerekirse 35 yası üstü denebilir. Kronik cilt hastalığı olanlar ve kullanılan ilaçlara alerjisi olan hastalarda uygulanmaması gereken hastalardır.
Medikal estetikle cerrahi estetiğinde sınırı ve kişinin beklentisinin ayrımı vardır örneğin facelift geçiren hastalarda cevap biraz daha geçtir yada ciddi anlamda deformasyonu olan hasta tamamen gerilmiş ve sıkı bir cilt istiyorsa mezoliftingle onun isteiğine cevap veremezsiniz hasta cerrahinin hastasıdır.
Peki Mezolifting Yüz Dışında Kullanılan Bir Bölge Var mı?
Boyun dekolte eller de bu uygulama alanı içinde tabii ki boyundaki çizgiler sarkma ve dekoltedeki derin çizgiler ve el üzerindeki kırışıklık tedavisinde de mezoliftingi güvenle kullanabiliriz zeten antiaging bir uygulama yapılırken mutlaka yüz boyun el ve dekolte bir arada ele alınmalıdır.
Yüz Mezoterapisi Kaç Seans ve Ne Kadar Aralıklarla Yaptırması Gerekiyor?
Bu tamamen cildin ihtiyacına göre değişir seans aralıkları 2 ay ile 6 ay arasında değişiyor yaşlanmaya karşı yapılan hiçbir işlemin kalıcılığı için uzun zaman dilimleri vermemek gerekli çünkü zaman ilerliyor ve deformasyon devam ediyor.
- Saç mezoterapisinin tipik yan etkilerin genellikle önemsiz rahatsızlıklardır ve enjeksiyon bölgesinde morarma, şişme veya hassasiyeti içerebilmektedir. Nadir görülmelerine rağmen ciddi yan etkiler arasında enfeksiyonlar veya alerjik reaksiyonlar bulunabilir.